ارز دیجیتال تلگرام Ton coin

با گسترش روز افزون استفاده از ارزهای دیجیتال و سرمایه های کریپتوکارنسی ، اکثر پلتفرم ها و کسب و کار های بزرگ شبکه بلاکچین خود را برای رمز نگاری پیام ها و همچنین انتقال درون شبکه ای سیستم مالی خود کرده اند . یکی دیگر از این پلتفرم ها تلگرام می باشد که با ایجاد
با گسترش روز افزون استفاده از ارزهای دیجیتال و سرمایه های کریپتوکارنسی ، اکثر پلتفرم ها و کسب و کار های بزرگ شبکه بلاکچین خود را برای رمز نگاری پیام ها و همچنین انتقال درون شبکه ای سیستم مالی خود کرده اند . یکی دیگر از این پلتفرم ها تلگرام می باشد که با ایجاد و گسترش ارز تون TON COIN سعی دارد از این محیط رقابتی دور نماند .
ارز دیجیتال تون TON COIN :
Ton مخفف Telegram Open Network میباشد برای کاربرد های مختلفی توسط تلگرام ساخته و گسترش داده شده است . از جمله این کاربرد ها برای پلتفرم تلگرام میتوان به مواردی همچون : پرداخت های درون برنامه ای ، خرید سرویس و خدمات ، پرداخت کارمزد های تراکنش خرید و فروش ارز ton و مواردی دیگر اشاره کرد .
خلاصه ای از تاریخ ایجاد ارز Ton توسط تلگرام :
ابتدا در سال ۲۰۱۸ تیم تلگرام به رهبری دو برادر به نامهای پاول و نیکولای دوروف تصمیم به ادغام پلتفرم تلگرام با بلاک چین گرفتند و پس از بررسیهای فراوان متوجه شدند که بلاکچینهای موجود برای این پلتفرم مناسب نیستند. و نتیجه این بود که بلاک چین اولین قدم برای آن بود. در همان سال تیم تلگرام ارز خود به نام گرام را در یک پیش فروش خصوصی فروخت و به این ترتیب موفق به کسب ۱.۷ میلیون دلار شد. این یکی از بزرگترین ارزهای دیجیتال پیش فروش در آن زمان بود.
سپس در سال ۲۰۱۹، تیم فنی تلگرام سندی جامع و جامع درباره بلاک چین طراحی شده توسط این تیم منتشر کرد که در آن به معرفی کامل شبکه و تشریح مسائل فنی آن پرداخت. در همان سال، شبکه تلگرام به عنوان یک شبکه آزمایشی در دسترس قرار گرفت و کدگذاری آن به صورت متن باز در گیت هاب در دسترس عموم قرار گرفت. در اکتبر ۲۰۱۹، سازمان بورس و اوراق بهادار ایالات متحده شکایتی از تلگرام به جرم فروش سهام بیثبت ارائه کرد و در پاسخ به این شکایت، تلگرام این ادعا را بیاساس دانست و اعلام کرد که این فروش عمومی نبوده و تلگرام این کار را انجام میدهد. در ایالات متحده کار نمی کند، در اصل یک شرکت روسی است. اما سازمان بورس با استناد به آمریکایی بودن برخی از خریداران خصوصی ارز از شرکت تلگرام شکایت کرد و تیم تلگرام با توقف موقت حل و فصل مشکلات حقوقی شبکه تست نت و پروژه تن موافقت کرد.
اما در سال ۲۰۲۰ ، شرکت تلگرام تصمیم گرفت پروژه تن را کنار بگذارد و با بازگرداندن سرمایه کسانی که در پیش فروش Gram Mudra شرکت کرده بودند موافقت کرد. پس از این اتفاق، در پایان سال ۲۰۲۰، یک تیم توسعه به نام نیوتن تصمیم گرفت زیرساخت و کدگذاری این پروژه را طبق سندی که در ابتدا منتشر شد، غیرمتمرکز کند.
و در سال ۲۰۲۱ پس از اخذ رای مثبت از جامعه، شبکه تست نت به مین نت (شبکه اصلی) تغییر نام داد و تیم جدید تن نیز به تن تغییر نام داد. همانطور که گفته شد، این تیم هزاران بلاک چین را به صورت غیرمتمرکز توسعه میدهد و هنوز هم در این پروژه فعال هستند.
استخراج ارز ton :
به دو طریق میتوان ارز ton را استخراج کرد ، روش اول به صورت مستقیم و روش دوم پیوستن به حوض ماینینگ میباشد . قبل از شروع به برنامه ریزی برای استخراج ارز ton باید این را بدانید که تمام توکن های ارز ton در حال حاضر در شبکه بلاکچین ton استخراج شده اند و این پایان کاری برای ماینر های ارز ton به حساب می آید .
آینده ارز دیجیتال ton :
طبیعتاً اگر تیم Ton Network با قدرت به کار خود ادامه دهد و بتواند اهداف تعیین شده را برای خود پیاده کند، ارزش توکن آن در بازار ارزهای دیجیتال نیز افزایش خواهد یافت. اما با توجه به اینکه این پروژه یک بار به طور کامل تعطیل شد و سپس به صورت انشعاب از پروژه قبلی کار خود را آغاز کرد ، سرمایه گذاری در آن با ریسک بالایی همراه است.
البته پیشنهاد می کنیم اگر ظرفیت و قابلیت های خاص شبکه Ton شما را جذب کرده و مصمم به سرمایه گذاری در آن هستید، قسمت کوچکی از سرمایه خود را به خرید توکن های تون کوین «TON» اختصاص دهید. مشکلی هم در پروژه وجود داشت، برای سرمایه خود پول زیادی از دست ندهید!
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰